Aquest pàgina utilitza cookies pròpies i de tercers per asegurar-nos que oferim la millor experiència a l'usuari al nostre lloc web. Si el continua utilitzant assumirem que hi està d'acord.

Màquina làser de tall PC13/25

El sistema làser CO2 de tall PC13/25 garanteix una gran estabilitat i precisió a altes velocitats, gràcies a seu sistema mecànic robust basat en guies linials. 

El seu disseny modular i la qualitat dels elements utilitzats, fan que el manteniment sigui mínim i fàcil de realitzar. Equipada amb un avançat sistema de control de làser que equalitza de manera automàtica la potència, per obtenir els mateixos resultats en qualsevol geometria. 

+ Compatibilitat amb sistemes de 64 Bits, inclòs Windows 8.1 i 10.

+ Possibilitat de treballar amb port Ethernet (també funciona per USB). Amb el port Ethernet “casi” no hi ha limitació de distància. També pot transmetre via WiFi.

+ Càlcul previ del que trigarà el fitxer abans d’executar-se.

+ Interfície a color amb previsualització del disseny i una barra de progrés. A més, indica les mesures reals del fitxer a la pantalla de la màquina.

+ Funció que permet previsualitzar l’àrea i verificar que càpiga en el material. 

Característiques tècniques

FuncionsParàmetres
Potència làser  60 W - 80 W - 130 W (30W y 50W RF)
Àrea de treball  1.325 x 2.500 mm
Velocitat de gravat  0-25.000 mm / min
Longitut ona làser  10.640 mm
Repetibilitat +/- 0,05 mm / 100 mm
Precisió +/- 0,1 mm / 100 mm
Interfície Ethernet / USB / Pendrive
Alimentació 220 V AC 50 Hz
Format arxius PLT, DXF, EPS, AI, BMP, etc…
Control DSP (Control digital de senyals)
Refrigeració Per aigua
Dimensions  3.480 x 1.900 x 1.150 mm
Pes  600 kg

Compressor

Específic per sistemes de gravat làser, utilitzant una membrana sense oli, ajuda a eliminar la humitat que causa efectes nocius i prejudicials sobre l’òptica làser. A més d’això, proporciona una pressió d’aire òptima que el làser necessita per treure les partícules vaporitzades i prevé el sobrecalentament. S’han de mantenir les lents i miralls sempre nets per una major vida útil d’aquests. 

Panel de control (de sèrie)

Pantalla a color amb previsualització gràfica i mides del fitxer, càlcul previ de temps, barra de progès per veure l’estat del treball, Gestió completa de fitxers i funcions.