Aquest pàgina utilitza cookies pròpies i de tercers per asegurar-nos que oferim la millor experiència a l'usuari al nostre lloc web. Si el continua utilitzant assumirem que hi està d'acord.

Suport tècnic

La tranquil·litat de tenir un equip darrere dedicat a resoldre incidències per tot el territori.

Assistència tècnica

Consells

mamparametacrilato_protectora

Ara pots fabricar mampares de metacrilat protectores davant de la COVID-19

La situació del COVID-19 que estem vivint està sento excepcional en tots els sentits. En aquest post volem destacar les oportunitats i col·laboracions entre empreses del sector, moltes elles clients nostres (Tinkerers, Medio DesignCross cncCreartechFab Lab LeonMT Mobiltraç, entre molts altres).


Totes aquestes iniciatives i col·laboracions han ideat productes especialment dissenyats per a ajudar a prevenir la propagació del coronavirus o bé s'han realitzat donacions a hospitals i ONGs, brindant l'oportunitat de treure el millor dels nostres valors com a persones i com a comunitat.

textil-laser

Avantatges del tall làser en la indústria tèxtil [Info]

Cada vegada hi ha més sectors que incorporen la tecnologia làser a les seves empreses per a optimitzar temps en els processos de tall, marcat o gravat. La versatilitat del làser CO₂ també s'ha anat introduint en el sector tèxtil i de la moda. La seva compatibilitat amb la gran majoria de teixits, la velocitat de treball, precisió i petita grandària de l'espot, fan que les màquines làser CO₂ siguin uns equips ideals per a aquest sector.